Aktuellt

Säkerhet

Säkerhetsfrågor kring kontaktlösa betalningar har nått stor uppmärksamhet de senaste tiderna. På Korttiturvallisuus.fi webbplats hittar du gott om nyttig information om kortsäkerhet och kontaktlösa betalningnar.

Avbrott i Handelsbanken Finans kort under veckoslutet  

Uppdateringen av kortsystemet orsakar avbrott i användningen av Handelsbanken Finans kort. Det kan förekomma störningar i användningen av Handelsbanken Finans kreditkort lördag 17.6 kl. 18.00 – söndag 18.6 kl. 14.00. 

Förändring: en automatiskt genererad kod till alla kortinnehavare

Aktiiviraha-kortinnehavare kan för tilfället inte själv välja pin-koden till kortet. Tills vidare får alla kortinnehavare en automatiskt genererad kod. (25.10.2016)

MasterCard SecureCode

Handelsbanken Finans Aktiiviraha MasterCard-kort har i januari anslutits till MasterCard SecureCode-tjänsten, för att öka säkerheten vid betalningar över internet. Tjänsten analyserar dina inköp på nätet och på basen av det bedöms om köpet måste bekräftas med ett engångslösenord, som skickas som textmeddelande till din mobiltelefon. Här kan du läsa mera om MasterCard SecureCode.

Bli inte lurad på webben

Säker användning av kortet är alltid aktuellt. Bekanta dig med videor (på finska) om hur du kan undvika olika fällor och inte bli lurad.

Visste du att du kan ha två amorteringsfria månader i året?

Som en god kund är du berättigad till en liten lättnad i dina hushållsutgifter i form av amorteringsfria månader. Under den amorteringsfria månaden får du ett kontoutdrag med dina transaktioner med du behöver inte betala något. Fyll i blanketten.

Tillfälligt problem

6.5.2016

På grund av systemuppdateringar kan det framstå tillfälliga problem i hrasiakaspalvelu.fi tjänsten. Fortsätt till tjänsten.

Frågor och svar om kontaktlösa betalningar och kontaktlöst kort

31.3.2014

Hur använder jag ett kontaktlöst kort för betalningar? Med ett kontaktlöst kort kan du betala inköp på upp till 25 € utan PIN-kod. För att aktivera kortets egenskap för kontaktlösa betalningar... Lue lisää ›