Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kerryttävätkö Aktiiviraha-kortilla kertyvät palkintopisteet Finnair Plus -tasopisteitä? 

Saat Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Aktiiviraha-kortilla maksamistasi ostoksista, yksi euro = yksi piste. Plus-pisteet ovat aina täysiä pisteitä ja ne myönnetään kokonaisista euroista eli jos ostoksesi summa on esimerkiksi 100,75 e, saat 100 Plus-pistettä. Palkintopisteet eivät kerrytä tasopisteitä. 

Voit halutessasi vaihtaa palkintopisteitä tasopisteiksi. Lisätietoa tästä saat Finnair Plus -sivuilta.

Kuinka pian sen jälkeen, kun olen maksanut Aktiiviraha-korttini vuosimaksun, ovat palkintopisteet Finnair Plus -tililläni? 

Palkintopisteet ovat Finnair Plus -tililläsi Aktiiviraha-kortin vuosimaksun maksua seuraavan kuukauden aikana. Esimerkiksi jos Aktiiviraha-korttisi vuosimaksun eräpäivä on tammikuussa, ovat palkintopisteet Finnair Plus -tililläsi helmikuussa. Palkintopisteiden tilittäminen edellyttää vuosimaksun maksamista. 

Mistä ostoksista minulle kertyy Finnair Plus -palkintopisteitä?

Palkintopisteitä kertyy kaikista Aktiiviraha-kortilla maksamistasi ostoksista, yhtä lailla arkisista ruokaostoksista kuin isommistakin hankinnoista. Saat ihan kaikista kortilla maksamistasi ostoista, joka eurosta palkintopisteitä. Esimerkiksi ruokaostokset 50 euroa = 50 pistettä, matkakortin lataus 80 euroa = 80 pistettä, jääkaappi 500 euroa = 500 pistettä jne. Plus-pisteet ovat aina täysiä pisteitä ja ne myönnetään kokonaisista euroista eli jos ostoksesi summa on esimerkiksi 100,75 e, saat 100 Plus-pistettä. 

Tilinostoista ja automaattinostoista ei kerry palkintopisteitä. 

Kertyykö Finnair Plus -palkintopisteitä myös Aktiivirahan rinnakkaiskortinhaltijalle? 

Pääkortin ja rinnakkaiskortin Aktiiviraha-ostoista kertyvät palkintopisteet yhdelle Finnair Plus -jäsentilille. Finnair Plus -palkintopisteet alkavat kertyä sen jälkeen kun jäsennumero on toimitettu Aktiivirahalle. Palkintopisteiden tilitys tapahtuu kerran vuodessa sille Finnair Plus -jäsentilille, joka tilityshetkellä on Aktiivirahan rekisterissä.

Minulla ei ollut Finnair Plus -jäsennumero mukana, kun hain Aktiiviraha-korttia. / Minulla ei vielä ollut Finnair Plus -tiliä, kun hain Aktiiviraha-korttia. Miten voin varmistaa, että palkintopisteitä kertyy myös ensiostoksesta? 

Kun ilmoitat Finnair Plus -jäsennumerosi meille viimeistään 30 päivän kuluessa ensiostoksesta, ehtii tämäkin ostos mukaan kerryttämään Finnair Plus -palkintopisteitä sinulle. 

Miten ja mihin voin käyttää Finnair Plus -palkintopisteitä? 

Palkintopisteitä voit käyttää esimerkiksi ostoksiin Finnair Shopissa. Siellä on iso valikoima erilaisia tuotteita, joita voit ostaa palkintopisteillä tai maksamalla osan tuotteesta pisteillä ja osan rahalla. Finnair Plus -palkintopisteitä voi käyttää myös Finnairin lentoihin ja lentojen lisäpalveluihin. Palkintopisteitä voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Löydät kaiken palkintopisteiden käyttöä koskevan tiedon Finnairin sivuilta osoitteessa www.finnair.fi/plus.  

Jos ilmoitan Finnair Plus -jäsennumeroni sähköpostilla, mitä tietoja minun pitää antaa sähköpostiviestissä? 

Älä koskaan laita sähköpostiin Aktiiviraha-korttisi numeroa. Ilmoita sähköpostiviestissä nimesi, osoitteesi postinumeroineen sekä Finnair Plus -jäsennumero. Lähettämällä nämä tiedot Aktiivirahalle annat samalla suostumuksesi siihen, että Finnair Oyj:lle ilmoitetaan pääkortin haltijan Finnair Plus -jäsennumero ja kortilla tehtyjen ostojen euromäärä pisteiden laskemista varten. Finnairille välitetään vain ostojen kokonaiseuromäärä, ei tietoja yksittäisistä ostoista. 

Mistä voin tarkistaa Aktiivirahalla kertyneiden Finnair Plus -pisteiden tilanteen? 

Laskullasi näet laskun tulostusajankohtaan mennessä kertyneet Finnair Plus -palkintopisteet. 

Onko mahdollista jo ennen vuosimaksun maksamista saada palkintopisteitä käyttöön jos on tarvetta? 

Palkintopisteet tilitetään kerran vuodessa Finnair Plus -tilillesi. Tilitys tapahtuu vuosimaksun maksamista seuraavan kuukauden aikana. Pisteitä ei voi saada käyttöön aikaisemmin.

Mitä tapahtuu pisteilleni jos lopetan Aktiiviraha-korttini ennen vuosimaksun maksamista?

Emme valitettavasti voi tilittää kertyneitä pisteitä, jos lopetat Aktiiviraha-korttisi ennen vuosimaksun maksamista.