Finnair Plus -palkintopisteitä Aktiiviraha-kortillasi

Jokainen Aktiiviraha-kortilla maksettu ostos kerryttää Finnair Plus palkintopisteitä. Pisteet kertyvät kun olet rekisteröitynyt Finnair Plus –ohjelmaan ja ilmoittanut meille jäsennumerosi. Pisteet tilitetään Finnair Plus -tilillesi kuukausittain. Palkintopisteitä voi käyttää matkustamiseen tai ostoksiin Finnair Shopin monipuolisesta tuotevalikoimasta. 

Finnair Plus –jäsenyys ei maksa sinulle mitään.

Pääset ansaitsemaan Finnair Plus -palkintopisteitä helposti 

Voit aloittaa pisteiden ansainnan heti, kun olet rekisteröitynyt Finnair Plus -jäseneksi  ja ilmoittanut meille jäsennumerosi tällä lomakkeella (tunnistautuminen pankkitunnuksilla). Toimi nopeasti, sillä pisteet alkavat kertyä siitä ajankohdasta, kun olemme saaneet jäsennumerosi. Pisteet eivät kerry takautuvasti. Mukaan lasketaan vain ostokset, jotka olet tehnyt enintään kuukausi ennen sitä ajankohtaa, kun olemme saaneet Finnair Plus -jäsennumerosi. Ilmoittamalla jäsennumerosi, annat suostumuksesi siihen, että Finnair Oyj:lle ilmoitetaan Aktiiviraha-korttisi (pääkortin haltijan) Finnair Plus -jäsennumero ja kortilla tehtyjen ostojen määrät palkintopisteiden laskemista ja tilittämistä varten. 

Näin pisteet kertyvät

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä aina, kun maksat ostoksiasi Aktiiviraha-kortilla: yksi euro = yksi piste. Näiden palkintopisteiden lisäksi saatat saada palkintopisteitä myös muilta Finnair Plus -yhteistyökumppaneilta; nämä pisteet kertyvät kunkin yhteistyöohjelman mukaisesti Aktiivirahalla ansaitsemiesi pisteiden lisäksi. Pisteitä ei kerry automaattinostoista ja tilinostoista. Pisteet tilitetään Finnair Plus -tilillesi kuukausittain.

Ansaittujen pisteiden käyttäminen

Palkintopisteitä voit käyttää matkustamiseen tai ostoksiin Finnair Shopin monipuolisesta tuotevalikoimasta. Ansaitut pisteet ovat palkintopisteitä, eivätkä vaikuta tasopistekertymään. Finnair Shopissa voit maksaa joko pelkillä palkintopisteillä tai käyttämällä pisteitä ja rahaa. 

Usein kysytyt kysymykset 
Miten ilmoitan Finnair Plus -jäsennumeroni?

Ilmoita meille jäsennumerosi tällä lomakkeella (tunnistautuminen pankkitunnuksilla). Lähettämällä nämä tiedot Aktiivirahalle annat samalla suostumuksesi siihen, että Finnair Oyj:lle ilmoitetaan pääkortin haltijan Finnair Plus -jäsennumero ja kortilla tehtyjen ostojen euromäärä pisteiden laskemista varten. Finnairille välitetään vain ostojen kokonaiseuromäärä, ei tietoja yksittäisistä ostoista.

Mistä ostoksista minulle kertyy Finnair Plus -palkintopisteitä?

Saat Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Aktiiviraha-kortilla maksamistasi ostoksista, yhtä lailla arkisista ruokaostoksista kuin isommistakin hankinnoista. Yksi euro = yksi piste. Esimerkiksi ruokaostokset 50 euroa = 50 pistettä, matkakortin lataus 80 euroa = 80 pistettä, jääkaappi 500 euroa = 500 pistettä jne. 

Plus-pisteet ovat aina täysiä pisteitä ja ne myönnetään kokonaisista euroista eli jos ostoksesi summa on esimerkiksi 100,75 euroa, saat 100 Plus-pistettä. 

Tilinostoista ja automaattinostoista ei kerry palkintopisteitä.

Miten ja mihin voin käyttää Finnair Plus -palkintopisteitä?

Voit käyttää palkintopisteitäsi tuhansiin etuihin! Esimerkiksi lentopalkintoihin, lisäpalveluihin sekä myös tuotteisiin. Finnair Shopissa on iso valikoima erilaisia tuotteita, joita voit ostaa palkintopisteillä tai maksamalla osan tuotteesta pisteillä ja osan rahalla. Palkintopisteitä voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Löydät kaiken palkintopisteiden käyttöä koskevan tiedon Finnairin sivuilta osoitteessa www.finnair.fi/plus.

Kuinka pian Finnair Plus –pisteeni näkyvät tililläni?

Saat kerryttämäsi Finnair Plus -palkintopisteet käyttöösi kuukausittain.  Palkintopisteiden tilittäminen edellyttää, että tili on ajan tasalla

Kerryttävätkö Aktiiviraha-kortilla kertyvät palkintopisteet Finnair Plus -tasopisteitä?

Palkintopisteet eivät kerrytä tasopisteitä mutta voit halutessasi vaihtaa palkintopisteitä tasopisteiksi. Lisätietoa tästä saat Finnair Plus -sivuilta.
 

Kertyykö Finnair Plus -palkintopisteitä myös Aktiivirahan rinnakkaiskortinhaltijalle? 

Pääkortin ja rinnakkaiskortin Aktiiviraha-ostoista kertyvät palkintopisteet yhdelle Finnair Plus -jäsentilille. Finnair Plus -palkintopisteet alkavat kertyä sen jälkeen kun jäsennumero on toimitettu Aktiivirahalle. Palkintopisteiden tilitys tapahtuu sille Finnair Plus -jäsentilille, joka tilityshetkellä on Aktiivirahan rekisterissä.

Minulla ei vielä ollut Finnair Plus -tiliä, kun hain Aktiiviraha-korttia?

Kun ilmoitat Finnair Plus -jäsennumerosi meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostoksesta, ehtii tämäkin ostos mukaan kerryttämään Finnair Plus -palkintopisteitä sinulle.

Mistä voin tarkistaa Aktiivirahalla kertyneiden Finnair Plus -pisteiden tilanteen?

Laskullasi näet laskun tulostusajankohtaan mennessä kertyneet Finnair Plus -palkintopisteet.

Maksa TUI-lomasi edullisesti erissä Aktiivirahalla

Lue lisää

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

Evästeet (Cookies)                       Saavuttetavuusselosteet

© Svenska Handelsbanken AB (publ)