1.10.2020 alkaen Aktiiviraha
on osa Ecsteriä

Mikä on Ecster?

Ecster AB on Handelsbankenin täysin omistama tytäryhtiö, joka on erikoistunut myynnin rahoittamiseen, yhteistyössä kauppaliikkeiden kanssa. 
Ecster toimii samalla tutulla tavalla kuin Aktiiviraha, joka siis 1.10.2020 alkaen on osa Ecster AB:ta.

Ecster AB aloitti toimintansa Ruotsissa keväällä 2016. Voit käydä katsomassa osoitteessa www.ecster.se, miltä Ecster näyttää Ruotsissa (ruotsinkielinen).

Mitä muutos tarkoittaa?

Käytännössä muutos tarkoittaa, että Aktiiviraha-luoton luotonantajaksi vaihtuu Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa. 
Asiakaspalvelumme ja myyntimme toimii edelleen Suomessa. 

Mikä muuttuu? 

Luotonantaja vaihtuu. Laskussa maksun vastaanottaja on Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, kun se aikaisemmin oli Handelsbanken Rahoitus Oyj.

Mikä pysyy ennallaan?

Luottosi ehdot säilyvät ennallaan. Voit jatkossakin käyttää Aktiivirahaa ostojesi maksamiseen. Voit edelleen myös hyödyntää kauppiaiden tarjoamia edullisia maksuaikoja.

Saat edelleen samat edut, kuten vakuutukset ja Finnair Plus -palkintopisteet, kuin aiemminkin maksamalla Aktiivirahalla.  

Miten muutos vaikuttaa maksamiseen? 

Maksun vastaanottajaksi on muuttunut Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa. Maksat laskusi normaaliin tapaan: samalla eräpäivällä, samalla viitenumerolla, samalle pankkitilille kuin aikaisemminkin. 

Miten muutos vaikuttaa e-lasku-asiakkaisiin?

Muutoksen myötä e-laskutus täytyy aktivoida uudelleen. Olemme lähettäneet sinulle  e-lasku-sopimusehdotuksen verkkopankkiisi. Sinun tulee hyväksyä 29.10.2020 mennessä,  jotta saat jatkossakin laskusi kuukausittain verkkopankkiisi. 

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää luotonantajan vaihtumiseen tai luottoosi liittyen, tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Katso usein kysytyt kysymykset tästä

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

© Svenska Handelsbanken AB (publ)