Ajankohtaista

Turvallista kortin käyttöä - testaa samalla millainen kortinvartija olet

Lähimaksaminen ja sen turvallisuus ovat olleet  julkisuudessa viime aikoina varsin paljon. Paljon hyvää ja hyödyllistä tietoa korttiturvallisuudesta ja myös lähimaksamisesta löydät Korttiturvallisuus.fi -sivuilta. -

Kesämuistoja

Olemme saaneet Aktiiviraha-kortinhaltijoilta upeita, lämpimiä kesämuistoja. Sukella mukaan kesäisiin muistoihin tästä .

Asiakastoiveita kuunneltiin: Aktiiviraha-kortilla Finnair Plus -palkintopisteitä

Handelsbanken Rahoituksen liikkeellelaskeman Aktiiviraha-kortin haltijat voivat jatkossa ansaita Finnair Plus -palkintopisteitä. Pisteitä kertyy kaikista Aktiiviraha-kortilla maksetuista ostoista. -Olemme useissa eri yhteyksissä kysyneet asiakkailtamme, mitä etuja ja ominaisuuksia he toivoisivat Aktiiviraha-kortilleen. Näissä kyselyissä erilaiset bonukset tai hyvitykset kortilla maksetuista ostoista ovat säännöllisesti nousseet esiin. Päätimme toteuttaa asiakkaidemme toiveen. Lue lisää Finnair Plus -edusta tästä.

Muutos - korttiin ei voi itse valita tunnuslukua 

Aktiiviraha-kortinhaltija ei voi tällä hetkellä itse valita korttinsa tunnuslukua. Toistaiseksi kaikki kortinhaltijat saavat satunnaisesti valitun tunnusluvun. (25.10.2016)

Mastercard SecureCode -palvelu otettu käyttöön

Aktiiviraha Mastercard -kortit on tammikuussa liitetty Mastercard SecureCode -palveluun, joka lisää verkkomaksamisen turvallisuutta. SecureCode-palvelu analysoi tekemäsi verkko-ostokset ja arvioi, tarvitseeko osto vahvistaa kertakäyttöisellä salasanalla, joka lähetetään tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Lue tästä lisää SecureCode-palvelusta ja nettiostosten maksamisesta. 

Korttiturvallisuus

Kortin turvallinen käyttö on ajankohtaista aina. Aktiiviraha-sivuille on nyt lisätty Älä tule huijatuksi -videot mm pankkitunnusten kalastelusta ja tekstiviestihuijauksesta. Käy tutustumassa!

Löydät ajankohtaiset Aktiivirahan kanta-asiakasedut nyt myös Cardusta

1.9.2015

Aktiiviraha on aloittanut yhteistyön Cardun kanssa. Ajankohtaiset kanta-asiakasedut löydät jatkossa myös Cardusta. Käy tutustumassa ja aktivoi oma Aktiiviraha-korttisi: www.cardu.com/aktiiviraha

Cardu-mobiilikorttisovellus tuo kanta-asiakas-, jäsen- ja muut etukortit älypuhelimeen, jossa ne ovat helposti saatavilla. Mobiilikortit ovat tallessa puhelimessa ja aina mukanasi. Cardu auttaa myös löytämään lähimmän liikkeen, josta tarjous on saatavilla.

Onneksi oli Aktiiviraha, se pelasti tilanteen

Tässä Matin lähettämä tositarina, joka päättyy onnellisesti.

Maksuaikaa kesän hankinnoille

Muistathan, että Aktiiviraha-kortin haltijana voit maksaa ostosi myös pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Käytössäsi on myös Tilinosto-palvelu. Sen avulla voit siirtää käteistä luotolta pankkitilillesi. 

Testaa millainen kortinvartija olet -kyselyn vastausaika päättyi 12.1.15

Korttiturvallisuus.fi-sivuilla voit testata osaatko ostaa turvallisesti netistä ja käyttää maksukorttiasi huolellisesti. Testaa, miten hyvin sinulla on korttiturvallisuus hallussa ja voit voittaa 50 € lahjakortin. Testi on avoinna 12.1.2015 asti.
 

Tiesitkö, että voit pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa?

Kun olet hoitanut luottoasi mallikkaasti, voit saada kevennystä talouden menoihin lyhennysvapaalla kuukaudella. Lyhennysvapaan kuukauden aikana saat tiliotteen tapahtumistasi, mutta et maksa mitään. Täytä hakemus.

Tilapäinen häiriö

6.5.2016

Järjestelmäpäivityksestä johtuen hrasiakaspalvelu.fi:ssä saattaa ilmetä ongelmia. Jatka palveluun tästä.

Kysymyksiä ja vastauksia lähiluettavasta kortista

31.3.2014

Miten käytän lähiluettavaa korttia ostojeni maksamiseen? Lähiluettavaa korttia (lähimaksuominaisuutta) voidaan käyttää pieniin, enintään 25 e maksuihin. Kun maksat lähimaksuominaisuudella... Lue lisää ›