Korttiisi kuuluu kaikki tämä

Luottoa käyttöösi

Saat kortin myötä käyttöösi luottorajan, joka voi olla 1 000 – 10 000 euroa, jopa kaksi kertaa bruttokuukausitulosi. Kun tilisi on hyvin hoidettu, voit myös korottaa luottorajaasi.

Käteistä kätevästi

Voit nostaa käteistä automaateista ja suoraan tilillesi.

Maksuaikaa ostoillesi

Saat tavallisille korttiostoille aina noin kuukauden korotonta maksuaikaa.

Edullisia maksuaikatarjouksia

Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit sopia ostoksellesi normaalia edullisemmasta maksuajasta Aktiiviraha-yhteistyökumppanin kanssa.

Pienet maksut ilman tunnusluvun näppäilyä

Pienissä ostoksissa et aina tarvitse tunnuslukua, sillä uusi sininen Aktiiviraha-kortti on lähiluettava: voit maksaa 50 € asti ostosi ilman tunnusluvun näppäilyä lähilukua soveltavissa myyntipisteissä. Lähimaksuraja nousee Suomessa 1.4. alkaen 50 euroon.

Lyhennysvapaa kuukausi

Voit pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta (ei peräkkäiset kuukaudet).

Nettipalvelu

Nettipalvelun kautta voit tarkistaa luottosi tietoja 24/7.

Vakuutusturvaa

Aktiiviraha-korttiin kuuluu Ostoturva- ja Matkaturva-vakuutus.

Kanta-asiakasetuja

Käytössäsi on paljon erilaisia vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneiltamme. Ajankohtaiset edut löydät aina täältä.

Hätäkäteistä ulkomailla Aktiiviraha Gold -kortilla

Jos Mastercard Gold -korttisi katoaa ulkomailla, voit hakea hätäkäteistä. Hätäkäteinen toimitetaan sovittuun konttoriin tai käteisnostopisteeseen jopa 12 - 24 tunnissa.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 euroa/kk ja vuosimaksu 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,67 %, (09/2018), kun nimelliskorko on 12,558 %. Arvioitu 1500 euron luoton maksettavaksi tuleva kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1694,04 euroa. Laskennassa on oletettu, että luottoaika on yksi vuosi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä, 141,17 euron eränä kuukauden välein ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

 

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot